Eget Apotek NO Nettapotek i Norge
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Handlekurv: NOK 0.00
Gratis leveranse for bestillinger over €200

Nettblogg om erektil dysfunksjon på egetapotekno.com

Erektil dysfunksjon er en tilstand som kan ødelegge sexlivet for menn eller par. Problemet kan behandles med Viagra eller tilsvarende medisiner. Men mange ønsker å forsøke andre metoder før de inntar medisiner eller oppsøker legen.

For lavt nivå eller manglede testosteronmengde i kroppen vil som regel gjøre deg både slapp, trøtt og redusere sexlyst og energi i hverdagen. Dessverre er det mange menn som ikke er klar over mangel på testosteron. Ifølge Aleris sliter 20% av 60-åringer, 30% av 70-åringer og hele 50% av 80-åringer med lavt testosteronnivå.

Folk flest har sannsynligvis hørt ordet før, men vet ikke nødvendigvis hva penispumper gjør. Pumpen suger ut luft og skaper dermed et sug rundt kjønnsorganet for en større ereksjon. I følge seksuell-helse kan en gjennomsnittlig penisstørrelse øke med to-tre cm i lengde, mens andre har erfart fem-syv centimeter, videre rapporteres det om 30% bredere lem etter bruk. 

Tidlig utløsning? Her får du hjelp for deg som sliter med å unngå det. Samleie er en av de mest glorifiserte, men feiloppfattede tinene vi mennesker driver med. Fra dagen du først oppdager det og frem til du endelig skal gjennomføre ditt første samleie har verden skapt inntrykk og forventinger om hvordan det skal være. Realiteten er dessverre en helt annen.

Hva en ereksjon er kan defineres som et stivt kjønnsorgan. På Wikipedia kan men lese at det, innenfor fysiologien er en betegnelse på oppsvulming og stivning av organer, som blant annet kommer av økt blodtilstrømning. Når en mann blir kåt, vil kroppen pumpe blod ut til kjønnsorganet, noe som medfører at kjønnsorganet blir større og fastere.

Når en, enten det er mann eller kvinne, mister den seksuelle lysten, mener man mistet gløden eller ønsket om å ha samleie. Ferske tall, viser til at en kvinne som har vært i et forhold lengre enn syv år, har fem ganger så høy risiko for å oppleve en forminsket seksuelt behov

Roten vanskeligheter angående oppsvulmet kjønnslegme, er ofte komplisert. Det betyr at det er visse faktorer som spiller inn, når en skal forstå hvorfor en ikke oppnår vanlig eller optimale ereksjoner.

Den enkleste forklaringen på manglende lyst på sex er at man blir mindre eller sjeldnere kåt, og har en minskende lyst på sengekos. Det er ikke uvanlig å være nyforelsket en god stund, men etter noen år med samme make, er det mange som ikke føler på den samme intense lysten. 

Erektil dysfunksjon er en tilstand der en ikke innehar evnen til å gjennomføre et samleie grunnet manglende ereksjonsevne, men definisjonen varierer. Dette blir også kalt impotens, og tilstanden oppstår hyppigere hos eldre, men ikke utelukkende. Det er også vanligere og stadig flere som trenger utredning for impotens hos yngre menn. Så hva betyr det å være impotent? 

Min konto