Eget Apotek NO Nettapotek i Norge
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Handlekurv: NOK 0.00
Gratis leveranse for bestillinger over €200

Her er noen råd og medisiner for å unngå tidlig utløsning hos menn

Hvordan forhindre tidlig utløsning 

Tidlig utløsning? Her får du hjelp for deg som sliter med å unngå det. 

Samleie er en av de mest glorifiserte, men feiloppfattede tinene vi mennesker driver med. Fra dagen du først oppdager det og frem til du endelig skal gjennomføre ditt første samleie har verden skapt inntrykk og forventinger om hvordan det skal være. Realiteten er dessverre en helt annen. Mange menn opplever en for tidlig utløsning etter kun få sekunder med penetrering, og dette blir ofte omtalt som prematur ejakulasjon. Her får du de beste rådene mot tidligutløsning.

Noen råd mot for tidlig utløsning

En for tidlig utløsning vil si at du ejakulerer før eget ønske, og dermed resulterer i et kort og dårlig samleie. Som om ikke det var nok så er det også relativt tabubelagt i mange aldersgrupper. Det kan føles flaut og kjipt, men visste du at 30 - 40% av voksne mannfolk sliter med en tidlig sædutløsning? At man kommer tidlig er som regel et resultat av både biologiske og psykologiske faktorer. Heldigvis finnes det en rekke ulike tiltak. Du kan f.eks finne råd mot for tidlig utløsning på forum eller behandling gjennom medisinering.

Forhindre tidlig utløsning med medisin

Vær forberedt. Å ta masturbere noen timer før du skal kose med partneren kan gjøre deg mer utholdende i senga. En tidligere runde med seg selv kan øke selvsikkerhet, og senke behovet, slik at du senere vil bruke lengre tid til klimaks. Prøv dette rådet og du vil mest sannsynlig oppleve resultater relativt momentant. Dersom du skal ta i bruk dette tipset er det likevel avgjørende å ikke gjøre det rett før samleie da du kan risikere å ikke få den opp. 

Relatert Artikkel: Kjøp Kamagra 100 mg piller reseptfritt på online apoteker i Norge

Sliter du likevel med kjapp sædavgang kan du få produkter og medisinering til hjelp. Både piller, spray og kremer muliggjør en mindre sensitiv hud, og dermed en lengre runde i køya. Mye av følelsen er i penishode, og mindre sensitivt hud vil resultere i betydelig bedre utholdenhet. Piller vil kunne utsette den premature ejakulasjon, men vær oppmerksom på at du bør konsultere med en lege før du tar i bruk pillene.

Psykisk medisin for tidlig utløsing hos menn

Ved å tenke på tidlig ejakulasjon skaper en av de aller største problemene for menn under samleiet. De negative tankene skaper en selvforsterkende effekt som resulterer i nøyaktig det en prøver å forhindre. Når man kjenner at det bygger seg opp blir en nervøs, og da starter sirkelen på nytt. Prøv å sett tankene på noe annet, og du vil merke at du ikke kommer like raskt. Husk at ingen ble verdensmestere første gang. Det kan også hjelpe å prate med partneren din om det. Å være åpen med partneren kan være til utrolig stor hjelp. Da kan han eller hun hjelpe deg å ta det med ro og vet at det er noe du synes er vanskelig. Gjennom godt samarbeid og dialog unngår man dårlig selvtillit og skyldfølelsen. Dette kan også ta vekk noe av presset under akten.

Unngå raske runder alene. Her får man særdeles god tid, og kan helt på egen hånd bestemme og kontrollere tempo, intensitet, samt øve deg på å “edge”. Å edge vil si at du bygger opp til mot klimaks, men så roer deg ned igjen før du spruter. Slik lærer du kroppen å kontrollere utløsningen bedre, og der av en bedre stamina i sengen.

Unngå for tidlig utløsning med apotek

Dersom du heller mot piller, sprayflaske eller kremer for å unngå tidlig utløsning finnes det på apotek. Nettbutikker er noen ganger gunstig da du kan holde deg anonym ved kjøpet i motsetning til apoteket der du må kjøpe den i kasse. Uansett hvor du velger å skaffe deg hjelp så er det viktigste at det er noe du føler deg komfortabel med og som gir deg en effekt.

Psykisk eller biologisk?

Man kan diskutere om problemet er en biologisk faktor du ikke kan påvirke eller om det sitter i hodet. Det er ingen fasit, men du kan få nytt håp ved å benytte rådene i artikkelen. Dette kan hjelpe deg og partneren din til et lengre og mer tilfredsstillende samleie. Uansett hvilken vei du velger er det en ting som er sikkert, øvelse gjør mester.

Min konto