Eget Apotek NO Nettapotek i Norge
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Handlekurv: NOK 0.00
Rask levering For alle bestillinger i EU

Om oss

Egetapotekno.com er et internettbasert apotek. Det betyr at du kan bestille på nettsiden og få tilsendt medisinske produkter hjem til deg. Det hele fungerer som en hvilken som helst nettbutikk. Du finner informasjoner om alle produktene og velger «kjøp» når du har funnet det rette. Betalingsmåten velger du selv blant de aktuelle online-løsningene.

Nordmenn kjøper stadig mer på nett, rett og slett fordi de er praktisk og som regel også økonomisk. Alt fra smykker til teknologi og dagligvarer bestille, betales og leveres hjem etter noen tastetrykk. Helseprodukter og medisiner er ytterligere to ting du enkelt kan få tak i på dette moderne viset.

Hva vi tilbyr

Vår spesialitet er midler rettet mot seksuell dysfunksjon. Innenfor dette området kan du finne et bredt utvalg produkter med påvist virkning for det aktuelle problemet. Det omfatter både kjente merkenavn fra de originale produsentene som også distribueres av apotekene i Norge, og generiske.

Med generiske menes at de er kopier av originalmedisinene. Det er slik at når en produsent kommer opp med en ny medisin, har denne enerett på virkestoffene et visst antall år. Når denne perioden er over, er det mulig for andre produsenter å selge det under andre navn. Det vil likevel være helt identisk med originalmedisinen og ha de samme virkningene.

På egetapotekno.com har vi fyldige beskrivelser om alle produktene vi selger. Det inkluderer en presis orientering om når og hvordan det bør inntas, når man kan forvente virkningene og hvordan de arter seg. Mulige bivirkninger ved stoffene blir også nevnt, likeledes anbefalinger for hvordan man bør forholde seg til disse.

Vår visjon

Hovedpoenget i vår forretningsidé er at vi skal gjøre det enkelt for brukerne. Ved å kunne bestille det ønskede produktet rett på nett, slipper man den omstendelige prosessen med å bestille time hos legen, ta fri en halv dag fra jobben for å sitte å vente utenfor legekontoret og derpå strene av gårde til apoteket for endelig å få utlevert den ettertraktede varen.

Ettersom det aktuelle problemet i disse tilfellene er lett å selvdiagnostisere, mener vi det er altfor tungvint å måtte gå gjennom det som er beskrevet over. Med all informasjon tilgjengelig på nett er dessuten selvdiagnostisering blitt mye mer utbredt enn det var før. Løsningen her er samtidig enkel å finne blant våre produkter.

Etter vår mening er det du selv som er best egnet til å se hva som er i veien og finne fram til det rette botemiddelet. Vi ønsker bare å gjøre det så lett som mulig for deg.

Derfor bør du handle hos oss

Med vårt brede utvalg og fravær av fordyrende mellomledd kan vil vi vise deg at du kan spare både tid og penger når du kjøper det du trenger hos egetapotekno.com.

Men det viktigste for de mange kundene våre er diskresjonen vil tilbyr. Det er rett og slett ydmykende å tilstå sin tilkortkommenhet overfor legen, som strengt tatt er et fremmed menneske. Seksuell dysfunksjon fortjener heller ikke å bli karakterisert som sykdom. Det er nærmere en tilstand av privat karakter det finnes løsninger for. Den finner du her uten å måtte plage noen som helst med din ukomfortabelhet.

Vi har dessuten et bredt utvalg av medikamenter rettet mot løsningen av problemet. Selv om de virker noenlunde tilsvarende ved at de øker blodtilførselen til problemområdet, er det nyanser for hvor hurtig de vil virke, hvor lenge de vil vare og de kan inntas i pilleform eller som gelé.

Det er mye penger å spare på å kjøpe produktene online hos oss framfor på apotekene. Ved at egetapotekno.com er lokalisert til det store Internettet, har vi en rekke besparinger som kommer deg som kunde til gode. Vi trenger færre ansatte, vi har stor lagerkapasitet og har fjernet en rekke fordyrende mellomledd.

Vi ser fram til å effektuere akkurat din bestilling!

Min konto